måndag 29 augusti 2011

Gibson skräms!

När barnet går till skolan tar jag rullstol och hund på promenad. Hade tänkt gå en liten lagom runda med hunden, vädret var lagom och inget regn i sikte! Vi gick till tomtgränsen och Gibson bajsade på sitt vanliga ställe (märkligt, precis som om hans hund-toalett står där!).

Sen börjar han att skrämmas rejält... Han går och släpar bakändan på något sätt. Genast tänker jag att det är dax för den sista sprutan idag, nu har ryggen pajjat på honom oxå... Han går och hasar bakändan efter sig 20 meter och jag vänder för att ta hunden med mig hem (tänker att jag får väl ringa pappa och veterinären och få det överstökat)....

Då sätter han sig ner och kliar sig i ändan! Vips så försvann alla symtom på "åka-till-veterinären-för-sista-sprutan-syndromen"! Gissa vem som blev glad! Visst att jag har sagt att det snart ska bli ett slut på det hela men han har varit så pigg det senaste och då får han hänga med ett tag till. Ja ja... Vi får väl se vad som händer i framtiden (tur man inte vet något om den)....

Idag var det dax för skolfoto. Igår var det någon som flätade hår och idag var det dax att kolla in lockarna. Visst blev det rätt så bra, eller?


Barnet blev så nöjd och tyckte att vi skulle fläta håret varenda kväll... Hmm... Då får hon allt lära sig att fläta sig själv!