fredag 20 augusti 2010

Två buskatter i Jönköping + en jäkla massa shopping!

Systra mi bor i den stora staden Jönköping och dit for jag, Emmy och Pia efter att Pia slutat sitt jobb vid tolv. Syrran har två katter, Morris och Sigge (eller Siggan, veterinärerna hittade visst inte någon snutt på "den") så Emmy hade köpt en leksak som katterna tog emot med öppna armar!

Det var dock lille Sigge som var hetast på gröten! Dessa katter är inte lika för fem öre. Sigge är gosig medans Morris är reserverad och helst studerar en på avstånd.

Emmy ville ta med lille Sigge hem! Dock har hon blivit lovad en katt, en ragdoll. Vi ska väl börja kolla runt lite snart...

Sedan bar det av till alla affärer som ivrigt väntade på att vi alla skulle öppna den stora plånboken. Emmy fick fina kläder av faster, syrran hittade sig en vinterjacka och jag köpte två tröjor och en mascara! Jag var ute efter en rutig skjorta med det bidde ingen rutig skjorta... Höll i en men just i det ögonblicket blev jag snål... Nu ångrar jag mig så in i norden... Fast det är ju inte så att jag direkt är kläd-lös! Jag överlever faktiskt!!!

Här är då jag, Emmy och faster Pia:

Efter shoppingen var vi tvungna att gå hem till syrran IGEN för att fylla på kaffe-tarmen. Emmy fyllde på sin katt-tarm genom att nästan gosa ihjäl Sigge!

Vi var alla trötta på vägen hem men ändå var dagen inte riktigt slut där. Jag var tvungen att åka till ICA och handla... Nu känns det iallafall rätt skönt att vara hemma. Jag blir fruktansvärt trött av utflykter så jag somnar nog gott ikväll...

Skynda er att klicka!

Om du klickar HÄR så kan du vara med och vinna mitt favoritgarn!!!