fredag 22 oktober 2010

Jag är älskad...

När barnet kom hem från skolan så sa jag till henne att jag hade tingat en liten kisse...

"Mamma jag älskar dig!" skrek hon rätt ut! Tala om att bli glad! Sedan satt hon länge och tittade på kortet på Buddha (Snickers alltså).

Nu har jag gjort färdigt allt till denna mässa imorgon. Jag är allt lite pirrig i kroppen! Sen kommer det ju inte att enbart vara en dans på rosor... Att sitta på ändan i 4 timmar kan få vem som helst att få träsmak i ändan. Jag har en dyna som jag ska ta med mig så jag kanske inte får typ mega-krampen eller nåt... Jag hoppas det kommer massor av trevliga människor som kommer att förgylla dessa timmar!

Ingen återvändå...

Denna kisse heter Snickers och honom har jag tingat idag! Undra om barnet mitt blir glad? Det var många som var intresserade av just denna kisse och eftersom jag var först i kö så tänkte jag att det var lika bra att tinga så ingen annan "knycker" honom!

Denna sötnos ska byta namn när han kommer hit. Emmy tycker att han ska heta Buddha och då får han heta det! Detta ska bli så spännande och nu jäklar ska det säljas stickade grejer så vi kan köpa diverse katt-saker!

Bilden är lånad från Monika Nivas hemsida . Klicka här så kommer du dit!
(Monika föder upp Ragdoll och Maine Coon)

Duktig!

Nu har jag betalat min skatt! Jag fick alltså kvarskatt på nästan 3000 kr, nästan dog när jag fick beskedet... Men nu är jag inte skyldig den stora staten något mer detta året iallafall!

Denna dagen ska jag vimsa runt och greja med allt som ska grejas med före den stora dagen imorgon! Jag börjar bli så himla nervös! Tänk om ingen handlar något!!! Lugn och fin nu... ANDAS!!!