lördag 2 april 2011

Nu vill jag INTE!

Lilla Tufsan... Att helt plötsligt få ännu en ny medlem i denna familj blev nog en aning traumatiskt. Efter att ha sovit hela dagen nästan kom hon trippandes fram till den som låg i soffan. Hon trodde säkert att det var jag som låg där! Så hon vände genast på klacken och kröp in under sängen igen...

Emmy ligger just nu och kliar henne och spinner gör hon. De kommer nog att bli vänner de oxå men är man liten och rädd så är man. Sakta men säkert byggs förtroendet upp. Det kommer att bli kanonbra, det vet jag!

"skämtar du med mig?"

Just den meningen sa min flicka till mig för en timme sedan. Hon ringde mig för att fråga om hon fick komma hem idag. Hon var lite "mammasjuk" nämligen. Berättade att vi hade ett till husdjur här hemma. "Skämtar du med mig?" blev svaret. Hon blev så glad över att vi nu även hade en liten Tufsa här!

Dock har jag förvarnat henne om Buddhas kärlekssånger... Hon skrattade och sa att det gjorde nog inget men hon har ju inte hört eländet än...

Igår kväll borstade jag Tufsan innan jag la mig, hon gillar att bli borstad. Hon gillar det så mycket så hon vet inte hur hon ska göra! Därför är det faktiskt lite svårt för hon flyttar sig hema tiden.... Dock lägger hon sig på rygg så man får gärna borsta magen! Inte dåligt eller hur?

Imorse var Buddha i sängen som alltid. Han ska ligga på min kudde och bli klappad innan vi går upp. Gissa vem som oxå kom och undrade vad vi gjorde? Hon blir mer och mer modig, snart är hon nog inte lika rädd längre. Nu är hon så snarrädd, tror ni att det lugnar sig? Vill ju att hon ska vara lugn och känna att här kan hon slappna av. Men det kanske kommer så småningom?