söndag 27 juni 2010

Mina föräldrars trädgård...

Jag älskar blommor men jag har ju fattat att jag aldrig kan ha en egen trädgård medans jag är ensam. Därför njuter jag i fulla drag av andras trädgårdar! Idag har jag varit och ätit middag hos mina kära föräldrar och då passade jag på att ta lite kort.Jag har ingen aning om vad blommorna heter, det enda jag vet är att de är köpta i nån handelsträdgård inte så långt hemifrån. Vackra är dom iallafall!
Visst är det underbart med blommor! Varje blomma är unik, precis som vi människor. Fast en del människor kanske har det vackra på insidan men dom är ju vackra ändå!

Den ljuva ungdomen...

Jag var som vanligt ute med hunden på den sena kvällspromenaden men nu när barnet inte är hemma så kan jag gå en aning längre. Jag tog mig en tur nere vid dammen. Redan vid denna tiden (klockan 22) hade ungdomarna börjat och festa (och myggen oxå tyvärr...).


Vad man inte kommer ihåg från sin egen ungdom är att man blir så jäkla högljudd när man är full! Ungdomarna skriker så det ekar bland husen, ja inte bara skriker för det fnittras och gapskrattas oxå... När jag var i min ungdom så var vi mycket just här vid dammen. Vi hade en ö som vi var på och festade. Tror faktiskt inte att vi störde någon på detta sätt men vad vet jag...


Jag minns en gång, jag tror det var en av dom första gångerna jag drack, då somnade jag på denna ö. Jag låg och kramade en björk! Tala om att jag blev en aning förvånad när jag vaknade!

Jag gillar ju dock träd så konstigt kanske det inte är egentligen. Detta är inte den björken jag kramade men en tall. Gillar dessa gamla tallar med sina krokiga grenar. De är lite som jag är, krokig...


Ungdomarna höll ju på med sitt festande hela natten medans jag var tacksam för att jag numera är vuxen och kan gå och lägga mig i någorlunda skaplig tid ;-)