onsdag 12 oktober 2011

En riktigt rolig kväll!

Igår var det sticke-afton och jäklar vad vi hade roligt! Detta med att sticka kan nästan ibland komma lite i andra hand för vi har alltid massor att ventilera. Vi pratar faktiskt om precis ALLT, politik, världsproblem (dom löser vi!), lite skvaller och lite om det som hände förr...

Jag har ju varit fruktansvärt dålig på att visa mina alster, sorry... Nu ska ni iallafall få se att jag har kommit en bit på Emmys kofta! Bakstycket färdigt, ena framstycket färdigt och nästan andra oxå. Sen är det "bara" ärmarna kvar! Och så ska man ju sy ihop den oxå...


Buddha tycker att det är relativt bra kvalitet på sticket men bäst är nog trådarna som hänger och dinglar så frestande, det gäller att passa sina alster så det inte blir en hög med trassel!


Jag har inte bara stickat på Emmys kofta, åh nej, jag har varit tvungen att ha annat sticke oxå av den enkla anledningen att jag gärna vill sticka framför tv:n, då måste det bara vara räta maskor. Ni vet sådana hära "snurr-halsdukar", detta är en sådan i Järbos Stella:


Här är en till:


och ännu en:


Det har blivit lite tv-tittande som ni kanske förstår... Men nu är Stella-garnet slut så jag får väl hitta på något annat som är enkelt. Garn har jag ju!
Och om ni undrar vad jag ska göra med alla halsdukar så kan jag meddela er att de ska säljas, förhoppningsvis alltså...