onsdag 28 april 2010

Halleluja!!! Det fungerar!!


Jag pratar alltså om Gibsons inplantat som ska göra honom kastrerad. Idag träffade han en väldigt mycket löpande/blödande tik som han inte kastade sig på direkt utan bara nosade lite på och så var det med det! Matte är överlycklig!

Födelsedagskaffe!

Jag har varit på födelsedagskaffe och kom precis hem. Så himmelens långt har jag inte gått för Anette bor här i huset fast på första våningen. Även Anettes bror och mamma och pappa var där för att fira henne. Jag hade köpt en liten ljuslykta till henne:


Anettes mamma hade bakat en alldeles underbar citronpaj som vi hade lite (mycket hade jag) grädde till, hur gott som helst.


Anettes pappa är döv så jag satt och "pratade" med honom eller skrev på lappar vill säga. Han hör ju inte vad vi babblar om och måste ju få reda på vad som sägs. Jag skrev för glatta livet kan jag säga och det blev ett antal blad skrivna!

När alla hade gått hem satt Anette och jag och pratade lite till för vi hinner ju ALDRIG prata med varandra annars ;-)

Namnband


Visst är den fin! Fick hem mina namnband jag beställde igår och jag är jättenöjd. Jag har beställt dom från minanamnband.se. Dom var i o för sig mycket dyrare än alla andra alternativ jag kollade på men kvaliteten verkade MYCKET bättre här måste jag säga. Sen fanns dom inte i svart på de andra sajterna heller...

Mår lite bättre idag men det blev ingen loppis igår tyvärr... Mådde så jäkla dåligt så jag fick helt enkelt skippa det å tänka att det finns andra dagar. Loppiset försvinner inte! Idag har jag korsetten på mig och det känns som sagt lite bättre. Det blir dock ingen loppis idag heller för jag ska fira min allra bästa vän Anette som fyller år idag! Gå gärna in på hennes blogg och gratta henne!