onsdag 24 oktober 2012

Det tar sig!!!

Här är vaktmästaren Anna på G med tapetseringen. 
Fler bildbevis kommer senare...

Att sätta ihop en barnvagn...


En liknande vagn som på bilden har länge stått nere i mitt förråd. Det är den vagnen jag hade till Emmy när hon var liten och jag har liksom inte fått tummen ur till att sälja den.

Nu råkade det vara så att mina grannar (som är från Syrien) behövde en vagn till sin pojk så mamman i familjen frågade om hon fick köpa den. "Absolut!" svarade jag och gick ner för att visa henne den lite mera ingående.

Hon ville veta hur man satte ihop den och jag tog bort sitsen och fällde ihop underdelen... Sen skulle skiten sättas ihop oxå... Att fälla upp underdelen var en baggis men att få dit överdelen på underdelen var totalt omöjligt, hur fasen satt den ihop egentligen??? Jag slet som ett djur kan jag säga och till slut så rann svetten från mitt ansikte som en vattenkran.

Till slut sa jag att jag får nog be min pappa om hjälp och precis sekunden efter så gick det upp ett liljeholmens: "I know how to fix it" hojtade jag glatt, satte överdelen på underdelen och klickade dit den. Lätt som en plätt om man vet hur man gör alltså!

Nu sitter jag här efteråt med svetten rinnande från huvudet och skrattar för mig själv. Så dumt det kan bli!