onsdag 12 maj 2010

Väntar...

Ja, vad mer kan man göra... Denna dagen har gått åt till att fixa ihop det sista till loppiset, mer har jag inte "tyat" med! Men nu har pappsen hjälpt mig att bära ner allt så bilen är full med grejer. Imorgon är det bara att köra iväg! Jag väntar och längtar som bara den! Inte bara för att jag ska sälja utan för att jag vill se om JAG hittar något fynd.Jag brukar ha näsa för loppis helt enkelt. Fast jag kan ju försöka bli av med min egen skit först innan jag köper på mig nytt kanske?

Om jag nu säljer något (vilket jag verkligen hoppas) så hade jag tänkt att ha dom pengarna till...gissa?....jo, GARN! På fredag ska Anette och jag åka färdtjänst till Lerdalaboden i Jönköping och handla upp halva affären (då jäklar får jag sälja på loppiset...)! Vi fick nämligen reda på att garnstudio hade rea på sina garner och då var vi ju tvungna att ta en tur! Jag ska ha med mig min ledsagare oxå så någon kan hjälpa oss att bära. En resa med två av mina bästa vänner: Anette och Marie, , det kommer att bli en toppen-dag!

Kom och köp!!! (imorgon alltså)

Ja, min hund är ju inte till salu men denna synen mötte mina ögon igår kväll/natt när jag låg och försökte sova...


Jag tycker fotot är så härligt! Kolla skinnet som har blivit ett veck längs hela ryggen...

Denna dagen går åt till att greja med allt som ska sälja på loppiset imorgon. Nu hittade jag en hel kasse med leksaker som jag prismärkte och la till i "högen" med allt som ska säljas (helst allt ska bort!).


Detta är bara en bråkdel av allt som ska packas in i bilen... Mina föräldrar kommer ikväll och hjälper mig för själv är jag inte direkt kapabel till att bära mig själv just nu... Har hållt på och grejat med det som ska säljas så kroppen är verkligen ur balans idag. Ska försöka att ta det lugnt nu tills imorgon för annars kanske jag sitter uppe på loppiset som en trasa och det vill jag INTE! Imorgon ska jag banne mig va med hela tiden och ORKA sitta där och sälja. Jag ska ha el-rullen med mig så jag sitter lite bättre (ett måste). På med korsett och helst en stelopererad dykardräkt så jag klarar hela dagen;-)