måndag 20 februari 2012

sol, sol soooooool!!!

Fasiken vad gött det är när solen skiner! Idag är det en kall gnistrande dag, så där vackert som det bara kan bli på vintern. Buddha har fått sin fem-minuters promenad på loftgången utanför, mer vill han inte gå! Försöker ta ut honom men detta med snö är inte hans grej helt enkelt... Tussan sitter i fönstret och kollar på oss, hon går ju inte ut alls.

Anette har säkert berättat att jag har haft katterna nere hos henne. Första gången gick det superbra, vi var helt chockade (och katterna oxå!). Andra gången gick mindre bra, tror att Tussan var lite skraj för Anettes rullstol. Fast de gick runt och kollade ihop de där två. Plötsligt hör vi ett brak ifrån Anettes toalett, en sekund senare ser man två streck som far iväg i hundra kilometer i timmen! Jag gick in och kollade, då hade Tussan (måste varit hon) försökt hoppa upp på ett litet bord som Anette har på toan. Det är inte direkt stabilt så det hade vält och alla grejer låg huller om buller.

Man kan ju tro att Tussan skulle bli mest rädd men icke, Buddha satte sig på kattburen och skrek i högan sky "TA MIG HEEEEEM!!!" (fast på kattspråk). Det var bara att ta katten och släppa ner honom i trappen. Sen sprang han som en pil till våran lägenhet (han är inte direkt snabb annars om man säger så...). Tussan var kvar hos Anette, hon tyckte att det var rätt så trevligt att vara under soffan och sängen så det tog ett tag att få ut henne. Så kan det alltså gå när man tar med katterna på besök hos sin kompis...


Här har ni mina sötnosar! Det är allt lite skillnad på dom, det ser man när de ligger brevid varandra iallafall. 


Buddha har blivit STOR och kraftig och hans krage har växt till en fin lejonman. Sen har han blivit rätt så mörk, rätt så lik sin mamma nu tror jag allt.