tisdag 15 juni 2010

Brustna trumhinnor och avskavd nos...

Hela vägen från mitt samhälle Anneberg, genom hela Solberga och genom hela centrala Nässjö skällde min hund... Mina trumhinnor är troligtvis alldeles brustna på grund av detta jäkla oväsen! Han själv hör ju ingenting så för honom kvittar det väl... Jag ska banne mig ha öronproppar i öronen nästa gång!

Varja gång Gibson skäller så höjer han upp nosen. Detta leder till att han skaver nosen i taket i bilen varje gång han skäller... Så här avskavd om nosen blir man efter 1,5 mils skällande:


Gibson darrar som ett asplöv inne hos veterinären. Men idag behövde han inte göra en massa otäckt... Eller kanske han tyckte att det var otäckt att bli pillad i rumpan, vad vet jag... Iallafall fick rumpan godkänt, allt var okej!

Efter att man har blivit pillad i rumpan måste man ju få lite belöning efteråt. Hund och katt affären ligger bara några meter därifrån så Gibson fick rätt mycket godis med sig hem. Han glufsade i sig en 10-kronors skinkrulle redan i bilen. Sen tog han en chokladrulle när han kom hem.

Nu ligger han här på golvet och är glad att det är över tror jag. Matte är oxå glad. Hon ska nog lägga sig och vila öronen en liten stund!

Ni är alla så kloka...

Jag menar alla ni som har skrivit kommentarer om katter! Jag tackar och bockar för alla tips! Eftersom jag faktiskt är en riktig inbiten hundmänniska så är detta med att skaffa katt något som känns lite främmande för mig. En katt är ju flera mil ifrån en hund känns det som!

Snart bär det iväg till den stora staden med hunden i bagaget. Han ska på återbesök för att kolla så den lilla hundrumpan har läkt. Jag hoppas verkligen att den har det annars blir det synd om min plånbok! Håll tummarna!