tisdag 1 maj 2012

En kväll med underbart väder!

Det hade vi igår iallafall, faktiskt den finaste valborg på flera, flera år! Har faktiskt bara minne av att det har varit så himla kallt och regn så brasan knappt gått att tända så alla blev nog extra glada över att kunna gå till brasan utan regnjacka. Det kom massor med folk, så många har jag heller aldrig sett tror jag! Tyvärr finnes inget bildbevis, iallafall inte i min kamera... Glömde den... Jag hoppas att alla ni andra oxå hade en sådan fin kväll som vi hade!

Tack för att ni gillade mitt mobilfodral (och tyckte min mormor så ung ut för att vara 90), då vet jag att jag har gjort rätt! Har tänkt göra flera olika i olika färger. Vi ska ju ha hantverksmässa den 17 juni (här i Pilaboparken i Anneberg om någon ska åka, kl 10 - 15) och eftersom det är nästan sommar då så är det väl bäst att göra lite somriga saker. Det är en svår tid, man vet inte vad folk vill köpa... Tänker de framåt mot nästa vinter eller tänker de bara på nuet? Det återstår att se...

Dagen ska gå åt till att kurera liten flicka... Barnet har feber och är förkyld. Det blir nog till att vara hemma de tre ynka dagar som återstår av veckan. Jag känner mig oxå febrig, fast det beror på att jag satt i solen innan (Buddha var ute på sin morgonrunda...).

Avslutar med en av mina orkidéer som har blommat hur länge som helst... Sen har alla mina orkidéer i vardagsrummet börjat stängla sig, två av dom har tre stänglar på gång (Lyckan är fullständig!)!