fredag 9 juli 2010

Doggelito-mannen är i farten igen!

Denna man måste bara ha ett alldeles ruttet tarmsystem. Jag har ju berättat hur han fiser inne i deras lägehet (med fönster och dörrar på vid gavel så man hör JÄTTEVÄL!!!).

Idag så bad en av grannarna honom att ställa tillbaka parkbänkarna som de hade flyttat på. Jodå, det kunde han väl göra och tog ett stadigt tag för att ställa tillbaks den...

"KAZOOM-MEGA-PRUTT" lät det från han ända! Min granne låtsade som om hon inget hörde utan gick in i sin lägenhet och förmodligen vek sig dubbel av skratt!!!

Ett litet paket med "skydd" i...

Ni med snuskig fantasi kanske tror det är något helt annat skydd men jag fick idag ett paket med sol-skydd i! Jag är ju ett fan av internet-shopping numera när mina ben inte längre vill shoppa så mycket i vanliga affärer. Detta paket kommer ifrån Dermoshop som säljer mycket bra produkter och framför allt så har de många produkter som är parfymfria, me like!!!

Förutom två tuber med solskydd så beställde jag en tub after sun, roll-on, aloe-gel, faceextra (en kräm för mkt torr hud) plus duscholja. På köpet fick jag en lavendelkräm plus att det blev fraktfritt!


Sen var det denna kartong i paketet. Hmm... vad har jag beställt mer då?


Men det var en kartong med massor av prover på alla deras produkter!!! Hur bra är inte det, så borde alla företag göra så kanske man handlar mer nästa gång!


Denna sajt kan jag varmt rekomendera, speciellt till er med känslig hud. Här säljer de både parfymfritt, parabenfritt plus produkter som är "naturlig" parfym i. Dom säljer ju oxå "vanliga" grejer för icke-allergiker. Riktigt bra priser är det oxå så titta gärna in!

Nu är jag trött så nu blir det nog en liten vilostund...

En himla trevlig natt.... eller inte!

Vaknade i natt av att någon låg och flåsade som en blåsbälg. Naturligtvis var det Gibson! Tänkte först att han är nog varm så jag öppnade fönstret lite till. Flåsandet fortsatte och liksom bara ökade! Kan den lille vännen vara bajsnödig?

Japp, så in i bengen! Gibson sprang med korsade ben(ja, faktiskt såg det ut så!) till backen här utanför och satte ner röven fort som attan och sket en hög. Det blev flera högar innan vi kunde gå in...

In med hunden och i med koltabletter! Dessa tabletter är en räddare i nöden när han har ätit nån skit ute (lovar att det är just skit han har ätit, blä!). Tabletterna finns att köpa på apoteket och jag har alltid en burk hemma.

Efter ännu en runda vid klockan 06:00 plus den vid 9-tiden så verkar det som om det är någorlunda under kontroll. Tack och lov! Dock är jag så sliten efter gårdagens bikini-shopping plus att Gibsons mage gjorde att jag inte fick sova ordentligt... Emmy ska till sin pappa i eftermiddag och sedan så ska jag bara slappa!!!