fredag 18 maj 2012

Jag tycker synd om...

...Anette idag. Gissa varför? Hon har maginfluensa... Fy fan vad trist, bättre jag hade fått det som iallafall kan gå! Vi ska in och handla idag och köpa lite mineralvatten till henne så hon inte torkar och ser ut som ett russin till slut för risken finnes! Jag hoppas hon blir frisk snart men det kan väl inte hålla på hur länge som helst, nu är hon inne på andra eller tredje (kommer fasen inte ihåg...) dygnet...

Idag blir det alltså shopping och då menar jag mat. Annat brukar jag shoppa via internet faktiskt! Skulle gärna vilja att det fanns webshoppar med vanlig mat, vad jag skulle handla då! Idag ska jag handla lite LCHF -grejer. Jag har ätit sådant nu i en månad och faktiskt gått ner rätt mycket i omfång. Hur mycket det är i kilo vet jag inte men jag var och provade ut min korsett precis när jag hade startat och nu skulle jag behöva sy dit fler kardborrband! Har säkert minskar mer än 5 centimeter!

Finns det fler här som äter enligt LCHF? Jag tänkte att jag skulle börja baka med mandelmjöl och diverse annat, vore kul om någon där ute har testat detta så man kunde få lite tips!