lördag 9 juni 2012

Det tar sig...

Jag har ju alltid min tumme så långt in så det kan ta väääldigt lång tid innan något blir gjort. Nu har jag gjort både det ena och det andra så jag blir allt lite chockad över mitt beteende...

I min fina väska ligger alla mina alster som ska säljas på hantverksmässan. Det som ligger i väskan är märkt och klart, det enda som är kvar är två sjalar som ligger i plastkassen brevid. Nu behöver jag inte stressa i sista minuten!

Här är en annan sak som har hängt över mig som en mara; min balkong på baksidan... Eftersom jag inte har satt min fot där på två år (kanske har jag skakat en matta eller vädrat men inget mer) så kan ni tänka er att det såg ut. I en kruka växte det rallarros! Nu är iallafall alla krukor tömda förutom en där jag hade en ormbunke (den hade alltså överlevt) och det är städat och fint! 

Anledningen till städningen på balkongen är för att jag har köpt mig en markis att ha så jag kan använda balkongen. Saken är den att det är alldeles för varmt där ute, solen skiner precis hela dagen... Jag är ingen soldyrkare längre som jag var förr, alltså har jag inte varit där ute.
Med en markis kan jag sitta där ute även om solen gassar som värst! 
Katterna ska få nät så även de kan följa med ut. 

Nu återstår det lite småpyssel både här och där men jag antar att jag måste vila mig från chocken, det är nog inte bra att göra för mycket ;-))

Påminner alla igen om hantverksmässan som blir den 17 juni i pilaboparken, kl 10-15. Det säljs växtfärgade garner (även visas hur man gör), det visas hur man smider plus att det säljs massor av olika hantverk som
stickat, silversmycken, vävda mattor, träsaker till barn och mycket mer! Inträdet är gratis och fika säljs i kaffestugan. Är man hungrig kan man köpa en korv! Kom och titta på fina hantverk plus träffa oss trevliga människor som finns i Anneberg!!! VÄLKOMNA!!!