lördag 17 december 2011

Jag har ett uppdrag!

Jajjamensan, så är det! Eftersom pappa och jag tippar på lotto varje lördag så är dagens uppdrag att hålla tummarna för kung och fosterland! Förra veckan vann vi 18 kronor så jag tror inte att vi höll tummarna hårt nog...

Om jag nu skulle vinna en hel hög med tusenlappar så skulle jag nog boka en resa till Emmy och mig. Sen skulle jag naturligtvis bjuda med en person som skulle vara min assistent under resan. Som betalning får ju personen sola helt gratis plus äta helt gratis under hela resan. Resan skulle gå till ett varmt land och där skulle det finnas en spa-anläggning... Massage varje dag, bada i varma bubbelbad, få gyttjeinpackningar och allt annat mysigt som finns.

Sen akulle jag skänka en massa pengar oxå. Jag förstår inte de som har en MASSA pengar, att de inte kan skänka lite mera till de behövande. Jag skulle gärna skänka till organisationer som har med barn att göra. Helst skulle jag vilja åka ner och se vart pengarna går till.

Drömma kan man ju göra, eller hur? Jag tror att ALLA har en plan i skallen om vad de skulle göra om de vann drömvinsten på lotto och joker.

Jag glömde ju en sak; JAG SKULLE KÖPA GARN!