torsdag 2 juni 2011

Äntligen hemma...

Tror ni jag hade kameran med mig idag? Naturligtvis inte... Kom ihåg det när jag redan hade susat iväg halvvägs mot loppiset och då var det ju för sent att vända om... Så bilder får ni inte denna gången, tyvärr...

Jag sålde bra måste jag säga. Jag sålde en cykel och en jäkla massa leksaker för typ 5 kr eller 10 kr. Vinsten blev runt en tusenlapp, rätt bra måste jag säga. Med tanke på att en del inte knappt sålde någonting så får man vara glad. Fast ibland undrar man vad i herrans namn folk säljer för skit... Gamla slitna kläder som ser helt sunkiga ut... Sen finns det ju dom som säljer saker till sådana överpriser så man nästan svimmar! Det är ju loppis, inte Bukowskis (eller vad det nu heter)! Lite synd att folk gör så, de skulle ju få sålt mycket mer om de tog humana priser.

Det kostade en hundring för att stå där, helt okej. Pengarna går till upprustning av parken, jättebra! De har framförallt försökt att göra parken mera handikappvänlig och de har lyckats bra måste jag säga. Rullstolar och rullatorer kommer numera med lätthet in på altanen för att fika plus att en ny och större ramp har byggts på baksidan av dansbanan.

Nu kan jag säga att jag är rätt så trött... Jag har haft roligt och jag tror att barnet mitt har haft det oxå. Hon har lekt med en massa kompisar och köpt begagnade bratz-dockor. Tror ni jag köpte nåt då? Faktiskt inte en endaste lite pryl... Duktiga jag!