onsdag 28 mars 2012

Jag är allt lite teknisk!

Saken är den att jag har grejat lite nu på morgonen. Man kan oxå säga att jag äntligen fick tummen ur röven... Den har suttit väldigt hårt denna gången, faktiskt har den suttit där ända sedan 2009-07-24... Lite pinsamt... Så vad pratar jag om då?

Jag snackar om tv från telia. 2009 beställde jag ett paketerbjudande med tv, telefon och internet för en viss summa. Faktum är att jag tjänade på detta fastän jag inte utnyttjade själva tv-erbjudandet. Anledningen att jag inte började med tv:n direkt var att  jag var tvungen att köpa en "mojäng" för 1500 så det hela blev trådlöst eller dra sladdar genom hela lägenheten. Då blev det ju så krångligt (och dyrt) så jag fortsatte med boxer.

Nu har jag då ÄNTLIGEN köpt en sådan där dyr "mojäng" så jag kan ha det trådlöst och jag har ÄNTLIGEN satt ihop alla sladdar så jag kan titta på tv med telia! Anledninge att jag ville byta just till telia är lite att man kan hyra film med fjärrkontrollen. Eftersom jag numera inte har bil så är ju detta ypperligt! Det blir ju som bio hemma faktiskt.

Nu ska jag bara vinna lite pengar så jag kan köpa mig en platt-tv oxå...