torsdag 8 juli 2010

Vilket slit för en jäkla bikini!!!

Mitt älskade barn skulle idag följa med sin faster för en tur till Jönköping och Rosenlundsbadet. Själv tänkte jag passa på att förlusta mig med att gå en liten sväng på torget och kanske hitta en bikini!

Fanns det några parkeringsplatser? Nej, alla handikapp-platser var upptagna så jag hittade en lite längre bort. Detta innebar ju att jag fick använda mina ben en aning längre än vad jag hade tänkt. Jag gick på torget och strosade (haltade) och hittade ett par haremsbyxor (love them!!!). Sen tog jag och gick till Kappahl för att kolla efter bikinis.

Där var det 25% på alla badplagg, HALLELUJA!!! Här börjar dock mina ben att strejka en smula men skam den som ger sig, jag gick banne mig igenom hela deras sortiment i jakten på en bikini. Med mitt andra bikiniköp i färskt minne så provade jag faktiskt denna... Dock med kläderna på för klä av sig är ju bara så jäkla trist!

Detta blev det till slut:


Den rosa överdelen hade jag ju innan men jag tror nog att det går bra med ett par randiga byxor till. Efter detta inköp skulle jag ju gå tillbaaka till bilen... Den vägen var låååång kan jag säga! Benen var som gelé när jag satte mig i bilen! Jag får allt vila benen imorgon tror jag...

Nu tror jag att allt utom själva packningen är klart och den ska jag börja med nästa vecka...