tisdag 21 juni 2011

Vilka tofflor!

Idag har jag varit med barnet hos doktorn. Inte för att vi gjorde något drastiskt för huvudproblemet blev ju löst med hjälp av glasögon. Pratade lite om ditt och datt istället. EDS har ju så många olika symtom och det kan vara bra att få ventilera lite bara.

Efter besöket for jag till Intersport och kikade lite. De hade rea och då är det bra att kolla om man hittar något. Dessa var det inte rea på men jag köpte dom ändå:

Jag kan säga att det gör ont-skönt att gå med dom... Tror att de hjälper men än är det ju för tidigt att säga nåt. Jag kan dock säga att jag kommer säkert att ha ännu mer ont i fötterna ett tag framöver!

Denna var det rea på iallafall:

Hade kostat 600 och det var nu halva priset. En softshell från Etirel. Färgen är verkligen ursnygg tycker jag! Man syns ju eller hur!

Efter stan var det Gibsons tur att traska i skogen. Denna gång råkade jag ta en lite, lite längre väg mot vad jag trodde. Var på vippen att lägga mig och vila ett tag på den våta mossan... Envisheten tog mig dock ända fram till bilen. Sen var jag som en trasa i hela kroppen så jag helt enkelt bara dog i soffan...

Några timmar senare blev jag väckt av min käre far som skulle gå med hunden. Vad skönt det är att sova...

Igår kom den stora tröttheten...

När jag kom hem från stan grejade jag lite med allehanda saker. Är man på ÖB och handlar så är man liksom! Rengöringsmedel för hur lite som helst och allt gott till djuren... Jag kan verkligen rekomendera Sjöbogårdens schampo som man sprejar på, lovely!

Marie och jag hade en trevlig dag och nästa gång blir det säkert annat bus, vi får se! Väl hemma så la jag upp en plan... Inte för vad vi skulle göra nästa gång utan för vad JAG skulle göra för att inte somna innan kvällen... Det blev det här:

Rabarberpaj... Jag hade lite dåligt samvete för att jag har snott så många rabarber för mamma så jag ringde och bjöd dom på detta. När vi väl sitter där och äter i godan ro och nästan är färdiga kommer jag på att jag inte ens har satt på kaffet! Ingen hade reagerat! Klart man ska ha kaffe till fikat!

Nu hoppar vi tillbaka till vårat stads-besök. Marie och jag var på ICA kvantum där de har självscanning på varorna. Tala om att vi höll på att skratta på oss när jag scannade in detta:

Vet du vad en "fläsky-filé" är? Inte jag heller men det borde stå fläskytterfilé. Ibland kan det bli roligt av att bokstäverna kommer lite fel...

Iallafall så var jag så trött så när klockan var nio höll Renée på att somna i soffan. Som tur var så fattade jag vad som var på gång så jag gick genast ut med hunden och gjorde iordning mig för sängen. Somnade tidigt men inte var jag utvilad i morse, ack nej... När har man sovit tillräckligt? Svaret är ALDRIG!