onsdag 7 juli 2010

På tal om ketchup...

Gibson gillar visst inte rappare... Han skällde ut Doggelito-mannen igår så han höll på att skita på sig! Stackarn...

Pinsamt det är men hunden skäller på människor som vistas runt huset som han inte känner. Nu kanske han lärde känna Doggelito-mannen iallafall...

Mail from USA!!!

Igår mailade jag till Janet som vi ska bo hos när vi åker till USA (hon och hennes man Dale). Idag fick jag svar. Hon började med dessa rader:


We are looking forward to your visit here in Florida. Your bedrooms are ready and waiting for your arrival. And the pool is niceand warm (like bath water) - don't forget your swimming suits. See attachedpictures. The beach is really nice and warm and we have no tar balls.

Hur glad blir man inte! Tänk vilken tur att oljan inte har kommit till Sarasota beach... Janet och Dale har en underbar pool som man kan "bluppa" runt lite i annars:Idag är det bara 13 dagar kvar tills vi ska åka... Tiden kommer att gå så snabbt dit och jag blir helt bubblig i magen bara jag tänker på det!

13 dagar har jag alltså på mig att hitta en bikini! Den jag köpte var ju för liten och jag undrar om jag hinner snabb-banta innan dess... Om inte annat så kommer jag väl att äta Amerikanska dubbla portioner så jag blir ÄNNU fetare så det är nog bäst jag köper en ny helt enkelt...