söndag 28 oktober 2012

Har ni fått sova mer?

Inatt så skulle ju klockan flyttas, pappa påminde mig igår och tur det! Hade aldrig tänkt på det annars... Fast nu för tiden är ju mobilerna så trevliga att de ställer om klockan utan att man behöver bry sig, sådana finesser! Inte för att jag bryr mig men de som jobbar kanske känner av detta med tiden. Speciellt när man jobbar natt, hur kul tror ni det är att få jobba en extra timme? Inte kul alls kan jag säga för jag har gjort det...  Å andra sidan så är det kul att jobba när det ställs om åt andra hållet, hehe!

Idag var det typ 8 grader kallt här i de småländska skogarna, jag hoppas att en och annan mördarsnigel frös ihjäl... Fästingarna får gärna oxå stryka med eller vad tycker ni? Så för min del gör det INGET om det är lite mycket kallt nu innan snön kommer. Död åt alla äckliga djur som inte är till någon nytta, grrr!

Jag har plockat och åter plockat i mitt hem. Jösses vad skräp man har som man inte slänger utan bara flyttar runt det... Varför sparar man vissa saker? Jag har iallafall tänkt ha loppis och försöka sälja lite av skiten, kan man tjäna lite på det är det ju toppen! Ja, vi får se... Måste ju ha hjälp så jag får väl fjäska in mig hos någon snäll människa antar jag ;-)