måndag 17 oktober 2011

Jag hade iallafall roligt!

Dagen efter pratar jag om... ALLA som har värk vet precis vad dagen efter är, inte är det att vara bakfull efter en kvälls festande inte... Å nej... Det handlar om att vara full av värk efter en dags roligheter!

Jag bakade ju igår. Uj, vad skoj det var! Emmy och jag hade roligt tillsammans och kakorna blev lyckade, vad kan man mer begära? Jag kan ta en dags huvudvärk from hell bara jag få ha roligt!

Idag skulle jag egentligen ta mig i kragen och ringa några samtal... Igår kändes tanken bra men idag vet jag inte om jag känner för något alls... Sen har jag ett berg av tvätt att ta hand om och det räcker för idag känner jag.... Vi får helt enkelt se vad som händer, orkar jag så orkar jag annars skiter jag i det. Tvätten kommer först!

Sen kan jag berätta att min käre bror kom hem från Kreta idag. Efter en veckas semester fick lille Tissen åka hem till Borås igen. Mor och far är nog rätt glada även om de tycker att Tissen är en väldans go katt. En blomkruka lyckades han riva ner på en vecka, lite svinn får man väl räkna med eller?