onsdag 12 september 2012

Ibland väljer man fel väg...

Idag gjorde iallafall jag det, jag valde fel väg så in i norden! Var ute och åkte runt dammen med lille rullen. Varför gjorde jag detta? Jag vet ju att lille rullen är urusel på skogsvägar... Hur som helst så är det ett parti där jag inte kan åka på stigen utan man måste ta el-ljusspåret en bit.

Jag tar sats och kommer upp för backen. Vilken tur tänker jag då men sätter mina ord i halsen då jag kommer på att jag nu måste åka nedför en jäkla brant backe... Is i magen, is i magen, is i magen... Sakta, sakta kör jag nedför och de första tio metrarna går bra men sen brakar eländet lös...

Rullstolen börjar glida... Kvittar hur mycket jag kör bakåt med joysticken, den bara fortsätter. Till slut får jag hoppa ur, jag glider mig ur framför rullen och då stannar den faktiskt. Tur det för annars hade jag fått fotstöden på mina vader och då hade jag ramlat och blivit överkörd av min egen rulle!!!

Sista biten av backen går jag bredvid rullen och kör den framåt. Satte mig sen i rullen och körde hemåt. Precis när jag satte nyckeln i dörren började det att spöregna, inte dåligt att ha tur två gånger på en dag...

Idag fick jag min vinst jag fick genom att Buddha vann tredje pris i tidningen kattliv.

Nu var jag ju tvungen att städa kattlådan för att se hur bra detta medlet verkligen var. Jag måste faktiskt säga att det var mycket bra men jag vet i katten om jag skulle betala 500 spänn för detta själv. 

Nu ska jag sticka lite på min kjol, tjingeling!