lördag 7 maj 2011

Hur gör djur?

Här kommer en lektion för alla katter där ute. Så här ska ni göra alltså, hoppa in i lådan, kissa och sedan hoppa ut. Behöver ni göra nr 2 får ni gärna stanna lite längre. Din matte blir glad om du INTE försöker gräva ända till Kina när du gör din bajs-grop. Hoppa gärna ut med ett vackert svanhopp utan ett enda korn under tassarna och saken är klar!

Här är Tussan (hon byter namn då och då) som står modell, hon fixar det hela galant och fattade direkt att man liksom behöver en stängd dörr bakom sig så att man inte förpestar för resten av familjen:


Den andre kissen, Buddha ni vet, han var inte lika entusiastisk om man säger så... Hela han såg ut som ett stort frågetecken, han försökte hoppa upp på taket på lådan, han kollade in sidorna men ack, ack... Man måste liksom ta huvudingången.


Matte är ju så snäll (eller?) så hon slänger in kissen i lådan för att se hur den fungerar.


"Spooky" tänker Buddha men kissar faktiskt i den, HURRA!


Nu kommer det svåra, hur i hela friden kommer man ut då?


Oj, där fick jag ju ut lite av tassen, hur ska jag få ut resten av kroppen då?


Om jag använder mina starka muskler så kanske den jäkla luckan flyger åt skogen där den hör hemma!


Testar här lite igen, verkar som om tassarna kommer ut... Hmm... Är det något lurt, ska man trycka på någon knapp kanske?


Nämen hoppsan, nu kom jag ju ut? Hur gjorde jag? Jag har ingen aning...


Så nu vet ni hur mina djur gör!

Katter, katter och åter katter...

Kattutställning i Eksjö dagen till ära och Emmy, jag och papsen var där och tittade. Tänk vad söta små och stora katter det finns... Denna skönheten är en brittisk korthår och kolla in ögonen:


Oxå en brittisk korthår:


Maine Coon:


Helig Birma:


Kan det vara en ragdoll?


Ragdoll eller Birma:


Ingen aning:


Ragdoll:


Cool katt!


Ragdoll?


Detta är iallafall en Perser:


Anledningen att jag ville till utställningen var att jag har hört att man ibland kan hitta grejer till bra pris. Har kollat runt efter en stor kattlåda men inte hittat någon direkt billig, de har legat runt femhundra sådär. Här hittade jag en stor låda till en billig peng, 259 kostade denna:


Nu ska vi se om de små liven vill kissa i den oxå, de har aldrig haft lucka på sin låda förr... Det kanske blir så att mamma får ta bort den helt enkelt, vem vet? Ja, ja... Den som lever får se...

Nu är jag så jäkla trött men först ska jag ta en runda med hunden innan jag däckar någonstans i solen hade jag tänkt. Hej svejs på er!