lördag 11 september 2010

Skumpi-dump är inte bra!

Dagen började rätt så bra, idag skulle vi styra kosan mot syrran och Jönköping. I bilen på vägen dit började jag att må dåligt, RIKTIGT dåligt! Svettades flera liter kändes det som plus att jag mådde jätteilla. Orsaken var att denna väg som går till Jönköping är så skumpig så mina kotor pressas ihop vilket leder till svåra smärtor...

Kom iallafall fram och innan vi skulle träffa syrran så skulle vi in en sväng i garnaffären. Jag fick stålsätta mig hela tiden för att inte kräkas på alla nystan och kan ni tänka er; JAG KÖPTE INGENTING! Ni förstår att jag mådde allt annat än bra eller?

Fick i mig en oxynorm och när vi kom till syrran var det bara att lägga sig direkt! Vilken trevlig gäst jag är...


Dock så finns det ju två små söta djur hos syrran som undrade vad det var för nåt som låg där under ett lakan? Det måste man ju undersöka!


Tack och lov började tabletten verka en aning så jag kunde stiga upp och dricka kaffe. Då hoppade lilla Sigge-Lina upp på bordet och då tog jag detta fina kortet:


Sen la hon sig i min famn och snusade en liten stund innan det blev fullt ös igen!


Jag kan säga att jag inte direkt är nöjd med denna dag... Hade ju velat följa med mamma och syrran på stan till exempel eller kollat lite mer ingående på alla fina nystan... Men kroppen kan man inte alltid styra över. Livet är sådant och det är bara att acceptera och hoppas jag är piggare nästa gång.