måndag 14 februari 2011

Alla hjärtans-dag...tror jag?

Igår trodde jag att det var lördag. Tror ni jag nästan satte kaffet i halsen när min pappa sa att det var söndag (Han fick säga det flera gånger!)... Är det söndag så betyder det ju att dagen efter är det måndag och då ska jag ju för fasen till Team Ortopedteknik och fixa en hård stödkrage!

Så nu sitter jag här nyduschad och väntar på att tiden ska gå... Eller inte egentligen, jag ska sminka mig och klä på mig andra kläder så färdig är jag då INTE! Barnet mådde dåligt idag med slem och snor men hon får följa med iallafall!

Vädret är vackert idag men kallt som satan idag igen... Gissa vem som snabbade sig ut och kollade om motorvärmaren var igång? Har ju kupéfläkt oxå och en dag som denna behövs det verkligen! Jag kan rekomendera alla som har värk att ha en kupéfläkt. En del bilar har ju inte det som standard men att installera det är så superbra! Att slippa skrapa rutor är guld värt, hade jag inte haft detta så hade jag ju fått stanna hemma vissa gånger!

Efter besöket hos Team ortopedteknik ska min kärasyster följa med hem.  Sen på kvällen ska vi ha stick-café... En dag med fullt ös alltså! Är inte riktigt van vid sådana dagar så imorgon är jag nog vimsigare än vanligt tror jag!

Ja just det, det är ju den där kära dagen idag... Så jag skickar en stor hög med kramar till er ALLA idag via cyber-rymden! KRAM-KRAM!