söndag 24 februari 2013

Firat en som snart är tonåring!

Den jag har firat idag är min lilla flicka som faktiskt är mycket större än vad jag tror. Emmy fyller tonåring på onsdag men då är hon hos sin pappa så jag har firat henne idag. Av mig har hon fått kläder, ett Wii-spel och en massa rit-grejer. Barnet mitt är så duktig på att teckna så därför köpte jag både det ena och det andra så hon har precis allt hon behöver för att bli den nya Picasso!

Hur som helst så får hon bli precis vad som helst när hon blir sror men jag hoppas att hon inte slutar att rita för hon har talang! Emmy hade väldigt svårt att lära sig skriva, precis som jag själv, man såg nästan inte vad hon hade skrivit... Numera är hon mycket bättre på skrivandet, tur att vissa saker blir bättre med åldern!

Själv är jag inne i en anti-period... Har liksom ingen lust med något, iallafall inget som gäller datorn. Tycker att det är så himla trist ibland att bara sätta på datorn så när Emmy inte är hemma händer det att jag inte är inne på datorn på flera dagar... Varför känner man så? Märkligt är det, jag skyller på vädret för det brukar man ju göra.

Jag hoppas att vädret ändrar sig lite snart, lite sol vore inte fel. jag behöver sol för att få energi. Numera har jag knappt ingen energi alls, gör jag bara minsta lilla så svettas jag så jag blir precis blöt hela jag... Det kan jag inte skylla på vädret iallafall! Fast blir det sol så kanske svetten ångar bort så sol är alltid bra!

Nu ska jag längta mig bort till ett varmt land... Högsta önskar vore att bo i ett litet stenhus med mycket karaktär. Sen ska det finnas en liten trädgård med apelsinträd, aprikosträd och kanske lite olivträd oxå. Att kunna ligga i en hängmatta i solen under två lummiga olivträd vore inte fel... Lite vindruvor att småäta på skulle jag oxå ha. Tänk vad man kan drömma.... Tänk om drömmen blev sann oxå, då vore livet hur skönt som helst!!!