måndag 16 augusti 2010

Nu jäklar är det kört!

Har ni hört talas om Häxringar? En ring där svampar växer precis i en cirkel alltså. Finns nog lite varstans i Sverige skulle jag tro. Här finns det två inte långt ifrån mitt hem. Eftersom jag råkar vara en smula vidskeplig så tror jag att detta måste ju då ha varit ett tillhåll för häxor som gjorde något med marken så den blev såhär:Dock så fattar ju inte min hund att man kanske inte ska trampa på dessa ringar (ja, vad fasen vet jag?) så han slänger sig ner som en blixt, rakt ner på svamparna och gnor med ryggen som han brukar helt enkelt! Men JÖSSES! Tänk om det börjar växa ut gröna vårtor på örsnibben på honom eller så börjar han prata ryska eller så kommer han bajsa ut små elaka gubbar som springer fram till första bästa människa (jag alltså) och sparkar den på smalbenet!Gibson bara skakar på huvudet, han skiter i vilket liksom!

Blodet droppar!

Igår kväll medans mörkret sakta sänkte sig utanför mitt fönster satt jag och tittade på sista delen av "Messiah" på dvd. Om ni inte har sett denna serien på tv innan så rekomenderar jag er att titta på den, den är otäck och jäkligt bra plus att man aldrig kan räkna ut vem som är mördaren (det bästa av allt).

Där satt jag alltså och hade sett allt detta blodet och när filmen var slut skulle jag gå ut i köket för att ta mina mediciner.

Där på diskbänken: Blod!

Mina ögon blev nog stora som fotbollar! EN blodpöl på min diskbänk, vad i helvete...

Vid närmare studering var det ju en påse med jordgubbar som jag tagit ut från frysen som tinat och läckt ut sin röda saft likt en blodpöl...

Det blir bolibompa för mig i fortsättningen tror jag...