tisdag 25 januari 2011

Före och efter!

I går tog Anna-Britt och stuvade in lille Egon i bilen för att åka till trimmerskan. Jag stuvades inte in utan satt i framsätet. Egon hade blivit långhårig och skulle nu bli en vacker prins! I Nässjö trimmar de hundar i en djuraffär till ett billigt pris, tror de tar nåt på 300 kr och det är billigt!

Tänkte ta ett "före" kort på honom men hur lätt är det när man är i en djuraffär och man bara vill lukta på allt? Sen är Egon en "skak-hund", alltså han skakar på sig rätt ofta (han har problem mend öronen så det kan vara därför). Ja det blev ju roliga kort iallafall:


Anna-Britt och jag hade nu 2 och en halv timme på oss att göra stan. Rätt så mycket tid med andra ord...

I början är man så här glad typ (innan den värsta jävel-värken har börjat alltså):

Sedan är man måttligt road om man säger så:

Ja, jag har en ful ovana, jag tar kort på mig själv när jag är ensam i en bil, kan inte rå för det! Här är Anna-Britt inne i en blomsteraffär, jag vägrar följa med för vid detta laget är mina ben och fötter inte med på noterna längre!

Nu skulle vi då hämta Egon. Kan säga att hela bilen var full av varor efter besök på Rusta och ÖB, Willys och sist blomsteraffär... Tur att Egon har sin bur för annars hade han kanske inte fått plats.

Jag skulle ju då ta ett "efter-kort" på den lille prinsen... Hur lätt är det när man är så jäkla glad så man nästan river hela affären?

Här är Egon dock en aningens lugnare. På väg hem till lugnet i det lilla samhället...

Syns ju inte på bilderna men Egon ser numera ut som en liten valp!