måndag 11 mars 2013

Besviken...

Ja inte är det jag som är besviken, åh nä, det är barnet mitt jag pratar om... Som ni vet så var hon i helgen i Stockholm/Solna för att titta på melodifestivalen i Friends Arena. Emmy hejjade på Johio och det gjorde hon med både hjärta och själ så när han inte vann så blev det för mycket för denna nyblivna tonåring.

Besvikelsen blev för stor så hela vägen till hotellet hade Emmy gråtit. När hon kom hem sa hon "Jävla europajury, varför ska de vara med och bestämma för???!!!". Genast börjar jag se till baka på när jag själv var i Emmys ålder och var hejdlöst förälskad i George Michael i Wham... Ja ni vet ju att han är ju bög och när jag fick reda på det så vart jag oxå förkrossad.


Wham

Jag var även lite mellodifestivalsslav när jag var liten. Minns att vi dansade till mello-låtar på ett kalas vi hade hos en tjej, det var samma år som Herreys vann tror jag. Både Carola och Herreys blev mina stora idoler i några år. Sedan började "Bagen" visas på tv och vips så vart de svenska stjärnorna borta och ersatta av Pet shop boys, Wham, Whitney Houston, Eurytmics, ja alla de som då låg på topplistan. Än idag ryser jag i hela kroppen när någon gammal superlåt spelas!

Trots att Johio inte vann så hade de roligt i Stockholm. De sov på ett hotell som låg nära stationen och de hade hunnit med en shoppingrunda (där blev jag avundsjuk...). När hon kom hem så kollade hon igenom hela melodifestivalen på svtplay och visade mig var de satt. Det som hon kände var mäktigt var allsången med Carola. Tänk dig 28000 som sjunger samma sång! Mäktigt...

Ute är det sol och klarblå himmel men ack så kallt. Jag ska hålla mig inomhus kan jag meddela. Ha en bra dag ALLA!