fredag 29 januari 2010

Någon som vill knipsa ett par kulor?

Jag har sagt det innan och jag säger det igen: FAN TA ALLA LÖPTIKAR!!! Gibson går här och gnäller. Även om han precis varit ute så kommer han med sina sorgsnaste ögon och gnäller. Troligtvis vill han att jag ska springa på samhället hela min vakna tid men ack, ack... Jag vägrar helt enkelt! Han får väl va pilsk om han vill bara han är tyst! Detta gnällande och flåsande kan ju få vem som helst att bryta ihop. Tycker att han är så gammal så han skulle tappa stinget men det är nästan tvärtom! Om jag nu skulle ha någon mer hund så skulle jag knipsa kulorna direkt tror jag.

Jag börjar bli riktigt trött och klockan är bara kvart över åtta... Lägga sig tidigt är ju aldrig fel. Jag kan ju titta på tv i sovrummet så det blir nog en tidig läggning idag. Bäst att passa på att sova och slöa för på måndag kommer ju puppan hem och då är det full rulle igen. Synd att man inte kan lagra energi i en liten ask och ta när man behöver! Eller att det fanns ett piller man kunde ta när man behövde vara på alerten. Visst man kan ta rosenrot och sådant men jag menar ett piller som verkligen fungerar. Så man vet att man orkar med en hel dag i Ullared t.ex utan att nästan dö på vägen hem. Vore hur praktiskt som helst.

Datanörd?

Här sitter jag och har gjort nästan hela dagen. Har försökt fixa och trixa med hur bloggen ska se ut. Hittade en sådan snygg mall och laddade ner den men det gick inte att få den att fastna här inte... Fasen vad sur jag blev! Men jag får väl ha denna trista jäkla mall då. Kanske passar den in på trista mig? Vad tycker ni?

Dagens hårda arbete...

Jaha... Klockan är bara kvart i tolv och jag har redan arbetat så jag har värk och håller på att spy... Man kan ju tro att jag har skottat snö eller burit ved men det enda jag har gjort är att tvätta ur min tvättkorg... Tänkte att den var smutsig och tog några tag med en borste. Det fick jag för att jag skulle vara renlig! Jag säger bara F A N. Ibland blir jag verkligen irriterad över att jag inte kan göra ens dessa simpla saker utan att nästan kräkas på kuppen. Men nu ska jag sluta vara så jäkla negativ utan titta ut genom fönstret och beundra det vackra vädret istället!

Vädret är ju helt outstanding idag. Solen skiner på denna snö så man nästan blir helt blind! Jag var ute med Gibson innan och tänkte att jag skulle ta lite bilder till bloggen. Hur lätt är det att ta kort när fingrarna frusit till is? Kunde ju inte ens trycka ordentligt på knappen så jag la ner det projektet... Men jag kan meddela att småfåglar finns det gott om och dom äter och frodas och sjunger så fint! Jag satt i rullen och tittade på en hel skock som satt i en buske (det var då jag hade tänkt att ta ett kort...). Vackert är det ute iallafall även om det börjar bli mättat på snö. Mer kom det i natt och i morse hade dom inte ens plogat. Dom hade väl gett upp???

Jag ska inte göra något hårt arbete mer denna dag utan det blir ett riktigt latmansgöra i soffan. Kramis på er alla!