tisdag 12 april 2011

Inte bomull i örat direkt...


Så här ser jag ut i örat just nu! Där sitter det två stift med en pigg som går in i skinnet. Om man vill plåga sig lite kan man trycka lite på stiften, då håller man på att smälla av... Alla kanske inte har så känsliga öron som jag har så detta kanske inte känns ett skit för en "nomal" människa.

Innan jag fick dessa stift så hade jag fem nålar i vardera öra. Kan säga att det kändes som om det brändes i hela vänstersidan av ansiktet, slappna av samtidigt gick absolut inte! Jag tror ändå att det här med akupunktur är så himla bra fast det tar nog ett tag innan jag kommer att märka skillnad.

Nålar i örat!

Visst låter det som om det gör ont! Idag ska jag nämligen för första gången få akupunktur i öronen. Just öronen är visst bra att "nåla", det gör att man slappnar av. Just detta med avslappning har jag alltid haft svårt för. jag biter som en galning nattetid, är snart igenom min andra bettskena av hårdplast...

Sen får de gärna fixa min hand oxå, har lite karpaltunnelsyndrom idag... Eftersom jag är så rörlig inombords så kommer sådana symtom lite då och då. Det är bara att hoppas att det försvinner om ett tag när något flyttar sig igen...

Katterna är för roliga! Ju mer de lär känna varandra desto mer hyss hittar de på. Jag bara tittar på och njuter av deras glädje! Idag lekte de kurragömma! Buddha gömde sig och Tufsan jagade honom. Jösses vilket liv det var här, de sprang över soffor och hund, ja allt som råkade vara ivägen! Helt underbart är det! Mina kissar mår nog bra och Tufsan känner sig nog hemma här tror jag.

Tufsan har börjat hoppa upp i mitt knä när jag sitter på min "arbetsplats". Det måste väl betyda att hon gillar mig va? Det är iallafall kul att hon inte är så rädd längre.

Hoppas ni får en solig dag idag, jag kommer berätta om nålarna i öronen sen om jag inte har blivit så pass avslappnad så jag inte orkar få upp händerna till tangentbordet ;-)