söndag 7 november 2010

Jag vill gosa NU!

Monica har skickat nya bilder på min Buddha. Jag tittar och njuter... Man skulle ju vilja hämta honom redan nu för man blir att gos-sugen när man ser honom!Gårdagens fest...

Jag var ju på 40-års fest igår. Eller vad man nu ska kalla det... Eftersom födelsedagsbarnet inte är riktigt så gammal i sinnet och jobbar på samhall så blev det en riktigt rolig tillställning! Flera av de bjudna kom från hennes jobb och en av dessa var discjockey och tog sitt arbete på fullaste allvar...

Faktiskt så var jag tvungen att bege mig till foajén stundtals eftersom jag blev så full i skratt... Sen spelades det Lasse Stefans så man inte kunde höra vad den andre sa heller!

Vi satt en skara och de äldre syskonen (min pappa och hans bröder) berättade historier från förr. Vi andra lyssnade med stora öron! Deras far (min farfar) hade ett sjuhelsikes humör och det fanns många historier om just honom. Att få höra hur det var på 40-talet är så roligt. Dock hade de inte ett liv i lyx direkt. Tvärtom så var de rätt så fattiga och fick gå till granngårdar och hugga ved för en liten inkomst.

Det är synd att man träffas alldeles för sällan, tiden går fort och man ska åka hem... Ändå blir man så glad över att komma hem. Jag var så trött så jag gick och la mig direkt efter turen med hunden. Man blir trött av att festa ;-)