söndag 12 december 2010

Det gör ont...

Om ni minns det förra inlägget så var det två mycket söta flickor där på en bild. Flickorna var mycket fina i håret oxå, så fint våfflat med tång av lilla snälla mig!

Nu har jag dock fått världens värk av att jag var så snäll... Fy fasen... Har legat på soffan i ett par timmar och försökt bli människa... Tror att jag håller ihop så jag kan titta på dansen iallafall. Tack gode värld för att min pappa kör oss för annars hade det gått åt helvete! Sen måste jag ge ett stort tack till mina tabletter... Vad hade jag gjort utan er???

Förbannad!

Ja idag är inte humöret på topp och det beror på flera saker:
  • Någon jävla självmordsbombare hade tänkt spränga både sig själv OCH säkerligen massor med glada människor i julhandeln. Nu gick det BRA (enligt mig) för han blev bara sprängd själv... Hur kan man komma på en sådan sak? Sverige som är ett sådant bra land där de har fått komma, de har fått tak över huvudet och pengar från staten och sedan visar de sin tacksamhet genom att göra så här... DESSA MÄNNISKOR ÄR SJUKA I HUVUDET!
  • En kvinna har blivit mördad i Nässjö (närmsta stad). Tack och lov så är gärningsmannen tagen men hur kul är detta då mitt i juletider? JÄVLA PUCKO!
  • Jag är förbannad på de som plogar (igen...). Nu har jag tänkt bjuda in dessa till en informationsdag där de minsann ska få pressa ner sina rumpor i min rullstol och sedan ska de få börja med att ta sig upp för den lilla backen utanför. Det går säkert skitbra, hehe...
Så nu har jag fått avreagera mig lite... Dagens "att-göra" är att åka till Nässjö och titta på min underbara flicka som ska ha dansuppvisning!

Eftersom de skulle ha krusat hår så fick jag stå och krusa dessa två flickor igår! Bägge två har tjockt hår så det tog tid kan jag säga...