måndag 8 februari 2010

Jag blir lite, lite firad ikväll...

Jodå, men bara en aning alltså. För det är imorgon jag fyller år. Tyckte dock inte att mor och far skulle ta med tårtan till veterinären imorgon ;-) så det fick bli en liten fika idag istället. Numera firas det ju inte lika mycket som när man var yngre. Man konstaterar bara att man blivit ett år äldre och struntar i det, för inte fan vill man bli påmind alltså! Imorgon är jag alltså 36 istället för 35 fast jag inombords känner mig som 27. Där har mitt inre stannat liksom. Om den inre klockan har stannat borde väl den yttre oxå göra det så småningon eller vad tycker ni? (om bägge klockorna stannar kanske man klassas som död???)

Jag fick en dammsugare av min mor och far i födelsedagspresent men den fick jag för längesen. Dammsugaren gick passande sönder några veckor innan som tur va. Fast eftersom jag numera inte städar så kan man ju säga att dammsugaren var en present till hemtjänsten... Annars har jag svårt att önska mig saker. Jag tycker nämligen inte att jag behöver någonting mer än några garnnystan och min dator för att min dag ska va perfekt! Jag har ju allt! När nånting går sönder får man liksom passa på att önska sig en ny sådan grej. Tror dock inte att jag skulle få en ny dator om den skulle pajja...

Morgondagen kostar pengar...

Imorgon har jag fått tid till att tömma Gibsons analsäckar på Nässjö smådjursklinik (filial till Jönköpings djursjukhus). Kan tänka mig att det blir en dyr historia eftersom det alltid är dyrt hos veterinären vad de än gör... Troligtvis kommer dom att ge honom lugnande och spola ut "skiten". Nu har han nämligen så ont i ändan så jag får inte trycka ut det och då är väl en eller bägge analsäckarna inflammerade. Ja, ja... Det får ju kosta vad det vill för vad gör man inte för sina "barn"

Jag har fått ett meddelande på msn från en man som har kort på sig själv. Han visar sig själv från halsen och till kalsingarna. En snygg vältränad kropp är det på bilden. Troligtvis har denna man (som heter Peter, så står det iallafall) hamnat fel i zyberrymden men lite ögongodis blidde det iallafall. En snygg, vältränad kropp är ju alltid trevligt att titta på!

Nåt annat som är trevligt att titta på är solen som skiner aom attan idag. Har varit ute och "solat" mig när jag gick med hunden. Kallt var det dock, minus tio, men rullen rullar bättre om det är kallt och fruset på vägen. Gick lite längre än vanligt med tanke på den tik-galne Gibson. Han behöver rasta av sig alla tankar på löptikar! Nu har han faktiskt lagt sig ner och vilar men han är nästintill omöjlig med sitt pipande. Nån gång går det väl över eller?