lördag 10 juli 2010

Tala om russinfötter!

Min allra bästa vän Anette som bor här i huset åkte igår in till lasarettet. Hon har haft problem med magen en tid och nu var hon alldeles uttorkad så det var bara tvunget att få in henne på lite vätskepåfyllning.

Idag åkte jag och hennes bror för att hälsa på henne. Hon mådde rätt bra, hade dropp och hade faktiskt väldigt svalt och skönt till skillnad från utomhus (32 grader...). Jag fick inte ta kort på henne men jag fick ta kort på hennes russinfötter! Så här ser man ut om man inte har fått sova på länge och har haft massor av vätska i benen. Äntligen är hon i horisontellt läge och då åker vätskan åt rätt håll igen.


Efter besöket åkte Anettes bror och jag till systembolaget. Jag passade då på att handla lite alkoholfritt vin och till och med en öl! Har aldrig smakat vare sig det ena eller det andra men jag korkade upp vinet nu när jag kom hem och det var väl sådär... Men vad ska man göra när man inte får dricka alkohol? Visst att jag kan ta ett halvt glas men jag tror inte det är bra egentligen. Det var ju drickbart iallafall.


Till alla där ute i värmen: Glöm inte att dricka mycket! Å då menar jag inte alkohol ;-)