måndag 12 mars 2012

Jag känner suget i städ-tarmen!

Jag tror jag mår bättre, det borde jag göra när jag känner för att städa! Solen skiner in genom de oerhört skitiga fönsterna och man ser varenda dammkorn överallt. Visserligen har jag hemtjänst som städar men dom städar inte fönster eller lister... Ska man ha riktigt städat får man ringa en städfirma, så är det faktiskt!

Jag har tänkt att ta lite, lite varenda dag så det blir gjort. Innan min medicin började strula tog jag och rengjorde ett element varje dag. Fatta vad katthår som sitter bakom! Igår fick katterna en dust med super-kardan och jäklar vad hår en katt kan ha! Tussan har spytt upp några hårbollar sista dagarna så då är det väl bäst att borsta som fasen. Hellre borsta än hårbollar!

Buddha är inte så glad i detta med borstning som Tussan är. Tussan ligger och spinner och njuter medans Buddha tycker det är lite halvtrevligt i början bara. Efter ett tag (när man är halvfärdig) så tycker han att det får vara nog. Han morrar åt mig! Fast jag struntar faktiskt i detta, jag gör färdigt (tycker ni jag är elak för det?). De små liven vet att om man har blivit borstad så får man Whiskas-godis!

Jag har sänkt min medicin självmant eftersom jag hade enormt med biverkningar. Nu ligger jag på halva dosen jag hade innan och jag hoppas att det känns bättre. Jag mådde så jäkla illa och hade så ont i magen när jag tog dubbla dosen. Ville inte äta alls (fast det kunde ju varit bra ett tag ju...). Räcker det inte får jag väl slå Hejco en pling och be honom höja lite, lite. Jag vill absolut inte lägga mig för högt med smärtlindringen.

Hoppas ni alla har sol idag för det har jag! Ha det gött alla ni och sköt om er!