lördag 26 februari 2011

Shopping tar på krafterna!

Faktiskt så känns det som om jag har sprungit maraton eller så... En lur i soffan måste man ju alltid ha efter en sådan dag, utan denna lur så skulle jag inte överleva alltid!

Sedan jag kom hem från min shopping-tur så har iallafall Buddha bestämt sig för att ha uppsikt över matte så hon inte försvinner, han är liksom "på" mig typ hela tiden och spinner i högan sky! Lille vännen, att vara så "mammig"...

Jag ska berätta en sak för er. Jag var lika mammig som Buddha när jag var liten... Om min mamma bara skulle gå och handla så skrek jag. En gång i veckan gick hon på engelska-kurs, då skrek jag... Jag sov brevid min mamma hur länge som helst och skulle hålla henne antingen i handen eller i hennes örsnibb! Jag hade tur ändå som hade en mamma som inte jobbade under hela min uppväxt. Jag kan ju säga att jag vet hur han har det min lille Buddha...

Dagen då Buddha blev hes...

Idag har min käre fader och jag varit i stor-staden för att titta på tapeter till mitt vardagsrum. Ska göra en fondvägg på bara två meter där jag har två fett-fläckar plus ett skavmärke.

Först gick vi till "affären-där-tapeterna-var-dyra-så-in-i-vassen". Fanns massor med snygga tapeter men ack så dyra... Jag hade ingen direkt lust att slänga ut över tusen spänn på två meter när det inte är min lägenhet! Så vi for till "den-något-billigare-affären-där-man-även-kan-köpa-schampo-typ" och där hittade jag rullar för endast 169 kr rullen. Blev ju betydligt billigare! Tänker visa er detta senare...

Sedan tog jag och utnyttjade mina pengar som jag fick i födelsedagspresent och köpte detta:


Nä, detta menar jag ju:

Sladdar,sladdar... My god... Det ska bli två sådana här av allt iallafall:

En djuraffär hoppade jag in i oxå. Både Gibson och Buddha fick lite godsaker. Gibson fick en tjurstrupe, urk... Gibson tyckte nog att det var mumma, han slukade hela härligheten på 5 minuter...

Buddha kollar om han möjligen kan äta nåt men....nä, det var inget för honom...

Nu ska vi då ta historien och hesa katten. Det var en gång en kisse som heter Buddha. Han blev lämnad en våning ner hos sin dagmatte för hans "mamma" skulle åka till staden.

När "mamman" är i staden så får hon ett sms från dagmatten där det står att "Buddha har skrikit ända sedan du åkte!". Genast tog "mamma" och ringde dit. Då slutade Buddha att skrika, hörde han "mamma" tros?

När "mamma" kom hem så möttes hon av en hes Buddha som började purra direkt när "mamma" lyfte upp honom. Buddha hade alltså mjauat i en timme ungefär så det var inte så konstigt att han var hes!

Nu är både "mamma" och Buddha trötta. Gibson blev nog lite trött av att äta upp en hel tjurhals så vi ska alla tre ta en riktig lat eftermiddag.
KRAM!