fredag 14 oktober 2011

Vem är den skyldige?

Vad i H-E är nu detta? Någon har brutit av en stängel på en av mina orkidéer!!!

Här är beviset, denna stump låg nedanför på golvet, grrr...

Vem är då den skyldige?

Förlåt, det var jag...

Prata är balsam för själen...

Det blev rätt mycket prat igår... Kompisen som var här hade ett problem och pratbehovet var därför enormt! Själv har jag svårt att liksom slappna av efter en sådan prat-dag, jag måste helt enkelt tänka igenom vad som har sagts och om jag kunde hitta en lösning där inne i min skalle...

Det blev ju inte bara prat denna dag, Emmy och jag har haft mysigt med katterna oxå. Tussan har blivit mera "hemma" i både sig själv och i vårat hem, hon har lärt sig att varken vi eller de som hälsar på är farliga. Jag känner sådan enorm lycka för detta, Tussan får vara katt och en glad sådan oxå! Eftersom hon fyllde 2 år i juli så har hon fortfarande barnasinnet kvar och busar mer än gärna med Buddha.

Trodde nog inte att katter skulle vara en sådan bra terapi-metod, man blir ju både glad och lugn av dom! Det är visserligen en enorm skillnad på att ha katt och att ha hund men jag känner att jag faktiskt är nöjd med dom små liven jag har... Det enda som är mycket jobbigare med katter är att deras päls är så annorlunda mot vad en hunds är. Gibsons hår la sig på golvet, katternas är mycket lättare och flyger omkring. Varför hamnar det ALLTID i näsan?

Nu ska jag försöka besöka er alla, igår hann jag ingenting så idag får jag väl ta igen det... Ha det gött där ute!