tisdag 18 oktober 2011

Ny vän...

Jag har en ny bästa vän... Han heter hydrocortison... JÄKLA KLÅDA, jag tror jag nästan brinner upp. Jag tycker att det räcker nu, kan det inte bara vara lugnt och stilla i en vecka, please! Sen går det åt hur mycket hudkräm som helst, finns det något apotek där ute som vill sponsra mig?

Vet iallafall att "Klåda" kommer att vara en punkt på min lista hos doktorn...

Dessa fötter...

På grund av att min hjärna är mestadels vimsig så händer det väldigt ofta att saker glöms... Visst att jag har varit förbaskad på min vimsighet många gånger men eftersom detta hör till min vardag så är det inget annat än att acceptera, sådan är JAG helt enkelt!

Ibland kan man dock bli lite mer irriterad än vanligt på att man har vimsat till det... Nu har jag till exempel vimsat bort en medicin... Hur man kan missa detta är ju en gåta men så är det iallafall... Jag har glömt att fixa nytt recept på mina orudis... Summan av kardemumman är att fötterna värker så jag håller på att bli tokig! För tillfället kan jag inte sova utan att fötterna hänger utanför madrassen, i natt har jag därför sovit som en kratta...

Idag åkte iallafall tummen ur och jag ringde till min läkarhuset. Recept fixas omedelbart och träff med min käre Hejco ska bli 7 oktober (tror jag det var). Han är rätt upptagen min käre doktor... Det blir väl så när man är jäkligt bra och mån om sina patienter. Synd att inte fler är som han, då skulle det inte bli sådan kö till bara en läkare...

När jag ska till doktorn skriver jag alltid en lapp om vad jag vill ha gjort hos läkaren. Då glömmer man inget! Hur gör ni när ni går till doktorn?