torsdag 16 september 2010

Jag lever...

Jodå... Jag överlevde ju krocken med staketet men i eftermiddags kände jag mig riktigt som ett skadeoffer så jag tog en filt och drog över huvudet! Haft huvudvärk hela dagen så nån liten whiplash kanske det blev ;-) Nä skämt åsido, jag tror jag klarade mig utan några sådana skador även om ett finger gör jäkligt ont.

Jag har faktiskt röstat idag! Tänk så duktig jag är! Vad jag röstar på kommer jag knappt ihåg och jag skulle inte säga det här iallafall. Tycker inte riktigt om när det pratas politik, speciellt inte när man bara gnäller om hur illa de andra partierna är. Paj-kastning hjälper väl inte en enda människa eller hur!!! Därför kommenterar jag nästan aldrig bloggar som skriver om politik eller tittar på några debatter. Alla partier har ju något bra OCH något dåligt.

Jag minns att min pappa berättade om en kräftskiva som spårade ut för många år sedan. Bara för att det skulle pratas politik. Tror till och med att det blev slagsmål av det hela... Politik och religion är bättre att hålla för sig själv så blir det mindre krig i världen!

Glöm inte att rösta på söndag! (eller gör som jag, rösta innan!)

Min skenande rullstol!

Nu har jag gjort det igen... Gjort bort mig alltså! Jag är inte förvånad faktiskt...

Jag var ute på morgonen med hunden. Inget trevligt väder idag så jag hade på mig en stor regn-poncho. Hunden bajsade och då måste man ju plocka upp detta eller hur! Böjer mig fram och då händer detta:

Ponchon fastnar i joysticken!!!

Detta betyder att jag med världens fart far in i ett staket, min högra hand klämmer jag plus att knät får sig en törn...

Plus att jag satte foten i all hundskit!!! (lovely, lovely...)

Är detta ett tecken på att jag kanske ska gå i ide och komma fram till sommaren?