lördag 14 maj 2011

Bägge tummarna ur...

Det ska visst regna i helgen... Vi väntar med spänning på detta för det behövs verkligen! Sen är det så att jag behöver få bägge tummarna ur ändan och rensa lite i gömmorna och det är allt lättare om det regnar... Jag ska sitta och sälja lite "skräp" den 2 juni, det är nämligen loppis då i Pilaboparken! Jag har ett förråd plus en klädkammare full med just "skräp", jag ska bara sortera och sätta pris på skiten... Ett jobb som tar tid men jag är tvungen om jag ska bli av med det som tar plats.

Det vore så skönt att få undan all bråte och kunna gå in i klädkammaren, nu är det nämligen fullt till bredden... Varför blir det alltid så? Jag fattar ingenting... Städar man så är det bara fint i två dagar, sedan förökar sig allt skräp och väller ut när man öppnar dörren. Märkligt eller hur?

Jag hoppas att jag ska bli av med allt på loppiset... Så nu måste jag ju sätta igång och röja bland all skit... Huvudet spränger idag men det får bli lite "meducin" för jag hinner inte vara dålig! Jag är annars så bra på att skjuta undan allt till en annan dag men till slut är det ju för sent... Så idag startar jag, punkt slut!