fredag 1 april 2011

Halv tio hos mig!

Nu ska jag berätta hur jag har fått tillbringa min kväll. Buddha har purrat och mjauat och kurrat HELA kvällen... Operation av stämband kanske vore en bra idé? Nä, jag skämtar faktiskt nu!

Dock blev jag riktigt förvånad då jag tittade ut i hallen efter att ha hört detta jäkla oljud länge och väl. Där ligger Tufsan på golvet och Buddha biter henne på huvudet lite sådär kärleksfullt... JÖSSES, som porrfilm för katter I MIN HALL!

Tack och lov att Tufsan äter piller, vad hade hänt annars? Tack och lov oxå att Buddha ska bli av med de två kulorna som är roten till detta onda... Jag hoppas VERKLIGEN att det lugnar sig sen för detta oväsendet kan jag aldrig lära mig att stå ut med om jag ska vara ärlig. Det osar nämligen "katt" lång väg... (fasiken vad rolig jag var nu, hahaha...)...

Mjau...prrrr....prrrrr...mjau...

Buddha är kär... Han är så kär så han måste berätta detta högt och tydligt för Tufsan. Tufsan själv svarar honom ibland med ett litet pipigt, ynkligt "prrr". Då tror ju Buddha att han har sitt på det torra och blir lite modigare och försöker att gå nära Tufsan. Detta gillas dock INTE utan då kan det hända att han blir "utfräst" eller i värsta fall jagad genom halva vardagsrummet...

Lille Buddha... Fast jag tror att han gillar detta. Faktiskt så tror jag att hon gillar det oxå! Tufsan tycker nog att denne lille skit ska tuktas helt enkelt, han är väl för bortskämd enligt henne. Eller så har han lite för mycket hormoner i skallen (eller i kulorna)... Ska bli skönt när de blir bortopererade, onsdag nästa vecka, tills dess får jag allt stå ut med Buddhas serenader... (Fast det är ju faktiskt lite guligt oxå...). Lite roligt är det dock, har Buddha varit tyst ett tag så ropar Tufsan på honom! Kärleken kanske är besvarad?

Någon undrade vad Gibson tycker om det hela. Ärligt talat så tror jag han skiter i dom! Han har nosat på Tufsan och det har gått bra, hon är inte rädd för honom. Bara han får ligga på sin matta i vardagsrummet så är han nöjd!

Ska bli kul och se vad barnet tycker om det hela! Än så länge vet hon inget, jag ville inte säga något innan jag visste att det skulle gå bra. Jag ska ringa nu i helgen och berätta, det ska bli kul!