fredag 18 mars 2011

Vill inte se skiten...

Menar den jäkla snön som bara hade mage att vräka ner här när det började se lite ljust ut... Har legat i soffan med en filt för ögonen så jag slipper se eländet. De kom dock på förmiddagen och snöröjde undan skiten så jag kunde gå lite längre med Gibson den andra gången.

Innan denna snön kom så hade jag precis fått lite vårkänslor. Jag kände hur önskan att göra fint hemma bara bubblade inom mig. Ville putsa fönster och röja bland all skit. Tänkte ta lite i taget så jag mäktar med det men nu känns det som det kvittar... Jag väntar tills jag hör takdropp och ser lite gräs innan jag kör igång "operation städ".

Några som hade det väldigt jobbigt idag var hemtjänsten. En del hade kört av vägen, inget var plogat vart de än åkte! Först hade de fått skotta fram sina bilar... De är beundransvärda våra små "flickor"!

GAAAAAH!

Kunde ni höra mig skrika imorse när jag drog upp persiennen i mitt sovrum? Jag som inte skulle ropa "HEJ" fick ropa som fasen! Pappa hade mätt imorse (typ kl sex) och då hade det kommit 24 cm... Det vräker ju ner fortfarande så snart kanske man inte kan se ut, vem vet?

Skulle ju då ta en liten runda med hunden imorse... Gick 3 steg sen fick jag stanna både på grund av att jag blev andfådd och att jag fick ont... Jag gick den minsta runda ni kan tänka er och den tog 20 minuter! Grannarna fastnade med sin bil och fick skotta och greja för att komma loss. En annan tjej som jobbar på frisersalongen här står just nu och skottar i korsningen då hennes bil oxå har fastnat! KAOS!

Det kanske inte ser så farligt ut men med tanke på att man igår kunde se gräs på marken så är det så enormt tragiskt...

Gibson var iallafall glad men han var nog oxå den enda...