torsdag 27 december 2012

Julen kom och julen gick...

Ja ni fattar vad jag menar va? Den där julen stannar inte så länge, det bara säger "poff" så är allt slut... Maten är uppäten, godiset också, paketen (som man så väl har slagit in) har öppnats och glöggen ligger ovanför all mat och simmar...

Vet ni, jag är faktiskt glad att detta stohej är över. När man inte kan medverka helt och fullt är det inte lika roligt. Jag skulle gärna vilja ha en sådan där super-jul hemma hos mig med massor med god mat och många inbjudna... Om man måste be andra om hjälp är det inte alls kul...

Nu är det bara nyår kvar... Nyårsafton gör mig deprimerad... Visst är jag tråkig? Nyår är till för de som har en partner, är man singel så blir man inte bjuden... Någon som känner igen sig? Det är väldigt konstigt det där, kanske är det väldigt "svenskt" att man ska vara två och två, vad vet jag? Ni ska inte tro att jag på detta sätt tigger inbjudningar, det gör jag INTE! Jag vill inte gå på fest just den dagen, jag vill vara hemma för katternas skull.

Att jag skriver om detta är för att de flesta som är ensamma, singlar, oftast inte blir bjudna. Så tänk på det när ni bjuder folk till er fest. Strunta i om antalet gäster blir ojämt, ingen kommer att bry sig vid tolvslaget när alla är så där lagom runda under fötterna.

Idag ska jag försöka släpa min kropp till duschen, det behövs... Jag känner mig som en sunkig gammal ytterrock, både utanpå och inuti... Tyvärr kan man inte tvätta det som är inuti, även om det sannerligen skulle behövas, tänk alla medicinrester och slaggprodukter som skulle behöva rensas ut. jag kanske skulle bli pigg som en lärka om jag fick bort all den skiten!

Ja, jag är rätt så deppig, det kanske ni redan har fattat... Min medicin (kortisonet) har gjort så jag redan har börjat att svälla, till sommaren ser jag nog ut som en valross är jag rädd för... Jag VILL INTE! Har ni tips på hur man får detta att sluta (själva svällandet alltså), hur man får detta j-a sug att försvinna så kommentera genast! Finns det något medel man kan ta som gör att magen tror den är full så hit med det!