lördag 17 mars 2012

Magvärk och vinster!

Rubriken säger väl kanske lite om hur mitt liv har varit nu. Som ni kanske vet så är alla morfinpreparat inte så snälla mot magen, de gör magen trögare än trög. Det är inte lätt att försöka skita ut asfalt eller något liknande, dessutom sitter det fast så man nästan vill hugga loss det...

Fölr oss människor med trög mage finns det ett medel som kan rädda den allra hårdaste mage, medlet heter Movicol (jag har samma innehåll men med apelsinsmak, då heter det Laxido Apelsin istället) och finns att köpa på apoteket. Man tar en dospåse och blandar det med vatten, jag brukar blanda i en c-vitamin brus oxå för då blandas det bättre. En sådan dospåse har jag tagit varje morgon i några veckors tid och nu jäklar har det börjat röra på sig ordentligt!

I natt så gick jag upp för att jag hade kramp i ena vaden (hur skönt är inte detta?) och tänkte att jag kunde ju gå på toa när jag ändå var uppe. KABOOM! Så sa det i magen och jag kan säga att det var en stor lättnad efteråt! Så nu kommer jag att ta denna lilla påse varenda dag, allt för att inte få stopp i systemet igen.

Just det, en vinst var det ju oxå. Igår fick jag ett mejl om att jag hade vunnit ett presentkort på hela 400 kr att spendera på Magasin Krantz, en webb-butik som säljer massor med fina saker. Jag blev så himla glad! Jag vet inte direkt vad jag ska köpa för när jag tittade igenom shopen igår så hittade jag massor med saker som jag skulle vilja ha! Vad skulle ni vilja köpa?

Nu blir det slappning för hela slanten, vädret är så där mulet så man vill ändå inte göra något... KRAM på er alla!