lördag 22 maj 2010

Presentation av mina balkonger...

Jag har alltså två balkonger, en på framsidan (som är en del av en loftgång) och en på baksidan. Idag har jag grejat lite med lite trädgårdsarbete nämligen. Jag grejade så mycket så jag fick lägga mig och somnade i tre timmar!

Här är min lägenhet sett från baksidan. Jag bor alltså på andra våningen. Man går ut på balkongen från mitt tv-rum. Fönstret till vänster är mitt sovrum.


Här är framsidan. Till vänster om min ytterdörr är köket och till höger Emmys rum.


Idag har jag alltså varit på baksidan och grejat med dessa jäkla blomkrukor med dött gräs... Inget av mina olika grässorter överlevde denna vinter. Så det var bara att hiva skiten... Det är tungt att hiva... Fast jag gör det gärna så här någon gång, det är så himla kul att GÖRA något ibland faktiskt även om kroppen protesterar som attan! Jag har satt krasse i mina blomlådor. Hittade en ny dvärg-sort som inte blir så stor. Å så kan man äta blommorna, coolt va!

Sen tänkte jag att det skulle bli en aning billigare att så blommorna själv. Jag har hellre dom pengarna till annat (T.ex garn i USA typ...)...

Barnet kom hem och väckte mig efter min låååånga tupplur. Hon hade INTE handlat upp alla pengar, inte ens hälften!!! Tala om att min bebis börjar bli stor...

Full fräs mot nya äventyr!

Här är hon som ska ut på äventyr! Att stanna upp för att mamma ska kunna ta ett kort är nästan omöjligt!


Här springer hon iväg, fort som en blixt så man inte kommer för sent! Emmy skulle med resa till Linköping med kören. Först skulle dom till något "fenomen-bla-bla-bla", sen till cloetta för att handla upp alla pengar man har med sig, sen skulle de äta på Mc Donalds och till sist ett besök i Linköpings domkyrka... Det blir nog en lång men rolig dag!


Mamma passar på att bara vara idag... Solen skiner och åsk-ovädret igår har gjort vädret behagligt igen! Åskan slog ner inte så långt härifrån och en i mitt hus var utan signal i sin telefon idag! Jag har inte märkt att något av mina tekniska grejer har gått sönder, tack och lov! Faktiskt så höll vi på att göra i byxan både jag och Emmy och Michaela när det brakade till så nära! Barnen studsade flera meter såg det ut som!

Jag har igår och idag varit flitig med sticket. Här ser ni mitt alster:Enligt mönstret så är det inte mycket kvar att sticka men jag ska förlänga den en aning för jag tycker nog allt att den blir lite liten annars...