söndag 11 april 2010

En vilodag...

Eftersom barnet var iväg på sitt håll så tog jag en riktigt långrunda med Gibson. Eller långrunda, för var denna rundan en kortis men numera är det det längsta Gibben orkar. Det var iallafall trevligt att få komma ut i skogen och Gibson tyckte det var helt underbart att hitta en ren snöhög! Han störtdök direkt!!!


Några meter från Gibsons snöhög hittade jag detta:


Den är väl inte riktigt utslagen men det är en tussilago och det är det som räknas! Min första tussilago! Har hört att det växer blåsippor oxå men idag såg jag inga.

När jag kom hem gjorde jag iordning ett hett bad som jag låg i länge och värmde upp mig (det var rätt kyligt ute...). Sedan tog jag siesta i soffan och slocknade i ett par timmar. Så skönt! Snart kommer barnet hem och hon lär ju vara trött ikväll och somna som en sten!

Trött mamma...


Barnet vaknade vid 05:40 och var pigg som en mört! Åh vad glad man blir då... Barnet ska med faster Pia till Busfabriken i Linköping och så ska Michis följa med så Emmy var typ ända uppe i taket av nervositet! Jag var mindre glad kan man säga. Till råga på allt så började hunden ge ifrån sig konstiga ljud. Det lät "prutt-prutt" och luktade värre än en hel soptipp!

Det slutade med att jag fick ta hunden på en snabbrunda och tur var väl det... Det blev en rejäl hög om man säger så... När jag väl kom in så gick vi och la oss igen för Emmy kom på átt det inte var så himla kul att sitta uppe själv...

Tack och lov men jag är trött ändå kan jag säga...