onsdag 11 augusti 2010

Amputation nästa???

Vaknade av att telefonen ringde. Skuttade upp och höll nästan på att ramla ihop av den smärtan som strålade upp från min fot! Vad fasen är det nu då? Jag haltade mig ut i köket för att svara i telefonen. Då är det en utländsk kvinna som ringer från ett vårdhem i Nässjö, hon vill ha en tid hos Nässjö läkarhus!!!

"Du har nog ringt fel nummer, du ska ringa..." Mer hann jag inte säga förräns kvinnan la på luren! Jag vet inte hur många som har ringt fel när de ska ringa Nässjö Läkarhus. Anledningen är att vi har väldigt lika nummer...

Iallafall så konstaterade jag att om smärtan i foten inte ger med sig så får jag nog ringa läkarhuset själv!! Just här är det som om hälsenan håller på att gå av:


Jag ringde min arbetsterapeut som faktiskt av en händelse var just i vårat hus och hjälpte en granne! Vilken tur man har ibland. Hon gav mig en krycka som hon hade i sin bil. Blå och fin...


Hon tyckte väl att jag skulle ringa doktorn men jag är allt lite envis av mig så jag gör det om det inte har gått över på ett par dagar...

Iallafall så var det skönt att gå med en krycka och avlasta min onda fot. Samtidigt berättade jag om att min rullstol inte kommit hem hel. Sa faktiskt att flygbolagen hade slarvat bort både armstödet och min dyna fast det var jag själv som slarvade bort det sistnämda... Lite lurig får man allt va! Hon skulle beställa hem nya grejer till mig, fint som snus!

Igår var jag och shoppade en sväng i Nässjö. Åkte till djuraffären och kollade runt en sväng. Min hund har ju en päls som är tjock som attan... Det är väldigt jobbigt att borsta när man har så ont i armar och händer... Men nu köpte jag inte bara en utan TVÅ borstar som är MYCKET bättre än de jag har haft innan. En är en sådan där Super-borste som de visar reklam om på tv (den till höger):


Kan säga att jag trodde hunden min skulle bli naken efter att jag använt den! Så mycket hår har jag då aldrig kunnat borsta bort innan! Kan varmt rekomenderas till alla hundägare!

Gibson tyckte nog oxå det var skönt att bli av med gammal päls... Här ligger han och filosoferar över livet...


Tack alla som hittills har anmält sitt intresse till utlottningen!!! Gibson tackar oxå för alla gratulationer, dock förstår han inte att han ska fylla så MÅNGA år! Vadå pensionär? Jag är väl en ungdom!!!